Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.
Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.

‘Concert van Andreas Gabalier wordt het feest van het jaar’

Uitgaan

Het Euregiofestival ‘SummerFeelings’ vindt dit jaar voor de derde keer plaats in Gronau en wel op vrijdag 30 augustus. Na de stergasten Mark Forster en Roland Kaiser in de eerdere edities is het nu de beurt aan een echte superster. Niemand minder dan Andreas Gabalier komt naar het Münsterland.

GRONAU - “Onder het motto ‘Hulapalu - Der Dirndl-Wahnsinn geht weiter’ belooft het het grootste openluchtfeest van het jaar in de hele regio te worden”, aldus de organisatie. Iedereen die ooit een concert van Andreas Gabalier heeft bezocht, weet hoe opzwepend, aanstekelijk en energiek zijn optredens zijn: niemand blijft stilstaan wanneer de Oostenrijkse popster zijn grote hits als ‘Hulapalu’ of ‘I sing a Liad für di’ ten gehore brengt. En ‘Amoi seg‘ma uns wieder’ laat zelden droge ogen achter. 

De Volks’Rock’n’Roller wordt al jaren over alle landsgrenzen heen geprezen vanwege de bijzondere, unieke sfeer en de adembenemende show. Talloze prijzen, miljoenen verkochte platen en uitverkochte zaal- en stadiontours zijn daar het bewijs van. Fans en volgers kijken dan ook uit naar zijn enige openluchtshow in 2024 in Noordrijn-Westfalen en West-Niedersachsen. Een cult-aftershowfeest rondt het cultfestival ‘SummerFeelings’ in Gronau af. 

De voorverkoop is al in volle gang. Ruim twee derde van de momenteel beschikbare tickets is al verkocht. Naast de reguliere tickets zijn er nu ook VIP-tickets verkrijgbaar. Iedereen die al een normaal ticket heeft en nu graag een upgrade naar de VIP-status wil, kan dit boeken op de website van de organisator. 

westfalen-events.de

Snelle behandeling is essentieel, zeker bij een herseninfarct.
Kunt ú een beroerte goed herkennen? 7 uur geleden
Naast de spreekuren houden de OV-ambassadeurs ook regels proefreisjes om dit in de praktijk te brengen.
Vrijwilligers helpen u op weg met openbaar vervoer 18 mei, 12:39
Afbeelding
Duofiets in Denekamp 18 mei, 12:29
Anneke Sipkens tourde al door het land om kennis te maken met de vele leden.
Vijf maanden na de fusie van ANBO-PCOB: waar staan we nu? 18 mei, 10:42
Fraudeurs sturen vaak digitale facturen, al dan niet na een telefonisch contact. Let goed op wát u tekent of betaalt!
Gemeenten waarschuwen weer voor aanbieders van nepgidsen 18 mei, 10:38
Afbeelding
Run Bike Run Deurningen viert 25-jarig jubileum op 23 juni 17 mei, 16:24
Mascotte Dirkie promoot onder leiding van het Oranjecomité Weerselo en de Noaberkermiscommissie de vernieuwde Weerselose kermis.
Noaberkermis moet leuke traditie levend houden voor de jeugd 17 mei, 16:17
Afbeelding
Streep door plan AZC aan Foksweg 17 mei, 15:18