De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.

SDC ‘12’s JO13-1 is kampioen!

Sport

Het J013-1 team van SDC ’12 werd onder leiding van de trainer Roy ten Dam en de leiders Tom Haasewinkel en Marc van Langen afgelopen zaterdag kampioen in hun klasse. Alle wedstrijden werden gewonnen met maar liefst een doelsaldo van 30 voor en 4 tegen.

DENEKAMP - Na afloop van het duel tegen FC Eibergen werd het kampioenselftal uitbundig gehuldigd door de secretaris van SDC ‘12, Iwan Bodde. Voor alle spelers en de begeleiding was er een fraaie kampioensmedaille en voor het elftal een fraaie kampioensschaal. Na afloop werd het kampioenschap onder het genot van een hapje en drankje, eveneens aangeboden door het hoofdbestuur van SDC ’12, uitbundig verder gevierd. Zo mocht ook de traditionele huifkartocht door Denekamp niet ontbreken; men maakte graag de rest van het dorp deelgenoot van de mooie prestaties. Uiteraard is de club bijzonder blij met het behalen van weer een kampioenstitel. Het was wat dat betreft hoe dan ook een productief weekend voor SDC’s elftallen, zo behaalde ook het dames 1 elftal hun kampioenschap.

Volg SDC ‘12

SDC ‘12 houdt u graag op de hoogte van de verrichtingen van de diverse elftallen. Kijk voor meer actualiteiten ook eens op hun website: www.sdc12.nl 

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34